Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olajmentesítés képes leírás - Motorolaj.tlap.hu
részletek »

Olajmentesítés - Motorolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motorolaj.tlap.hu » Olajmentesítés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Isoterv Kft.

Isoterv Kft.

Az Isoterv Kft. vállalja betonfelületek tisztítását, térkőtisztítást, olajfolt, rágógumi eltávolítását. A betonfelületekre, térkövekre, szívó felületekre, kifolyó olajfoltok, olajos kiömlések komoly környezetvédelmi, balesetvédelmi és esztétikai problémát jelentenek. Szervizek padlózatáról, garázsbejárókról, fűtőolaj-tartályokról, busz és egyéb szállítóeszköz beállóhelyekről, szerviz utakról üzemcsarnokok hidegburkolatáról történő olajfolt eltávolítást...

Malatech Water Kft.

Malatech Water Kft.

SOS 5300 Hydrocarbon - Ásványi olajszennyeződések eltávolítása gyorsan és hatékonyan! 100% természetes alapú készítmény Az SOS 5300 egy természetes botanikai kivonat, amely különféle felszíni ásványi olajszennyezések eltávolítására alkalmas. Az SOS 5300 egy természetes alapanyagú biotermék, hatóanyaga egy enzimrendszer és 12 olajbontó mikrobatörzs speciális kombinációja.

Motorolajok hasznosítása.

Motorolajok hasznosítása.

Bármilyen olajról is legyen szó a német gyártmányú KROLL olajég˜vel a különböz˜ olajfajták problémamentesen eltüzelhet˜k. Kifejezetten alkalmas növényolaj, fáradtolaj, elhasznált süt˜olaj, süt˜zsíradék energetikai célú hasznosítására fˆtésre, melegvíz el˜állításra. A normál olajég˜kkel szemben az univerzális olajég˜ nem dugul el és tisztítása, karbantartása egyszerˆen, szétszerelés nélkül a tüzel˜anyagtól függ˜en 1-3 havonta (fáradtolajok esetében gyakrabban) szükséges.

Motorolaj magazin hírek
Hogyan válasszuk ki a megfelelő motorolajat?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő... A megfelelő motorolaj megtalálásáig vezető út sok kérdéssel van kikövezve. A viszkozitási osztályokat sokszor tévesen hiszik a gyártói szabványoknak, a kenőanyagok különböző minőségi fokozatait keverik egymással és a motorolajokat nem megfelelően tárolják. A megfelelő kenőanyag keresésekor az autósok többségénél a legfontosabb kritérium a viszkozitási...
Fáradtolaj - Kezelés
Fáradtolaj - Kezelés A fáradtolaj megfelelő kezelése rendkívül fontos, azonban a legtöbben sajnos nem...
A motorolaj is lehet cuki
A motorolaj is lehet cuki A kenőanyaggyártók öldöklő küzdelmében az Agip a világ legismertebb...
Olaj elszálítás

Olaj elszálítás

A fáradt olaj eredeti rendeltetési céljára már nem használható, hulladékká vált ásványolaj alapú kenőolaj. A hulladék olajok kezelésének részletes szabályait a 4/2001.(II.23.) KöM rendelet tartalmazza. Levesszük a válláról a fáradtolaj elhelyezésének problémáját és díjmentesen elszállítjuk az Önnél összegyűlt fáradt olajat! Fontos figyelmeztetés! Kizárólag az alacsony víztartalmú fáradt olaj elszállítását és ártalmatlanítását végezzük el térítés mentesen!

Total Olajmentesítés

Total Olajmentesítés

Két típusú fáradtolajat különböztetünk meg. Az un. 'tiszta' fáradtolajok alkotják az első csoportot, amelyek főképpen ipari eredetűek és kevéssé szennyezettek, ezért egyszerű eljárásokkal (szűrés és centrifugálás) regenerálhatóak, újrahasznosíthatóak. A második csoportot a 'piszkos' fáradtolajok alkotják, amelyek elsősorban a járművekben keletkeznek. Ezeket erős hő- és mechanikai terhelés éri a felhasználásuk során, jelentős mennyiségű fémkopadék és egyéb szennyező anyag jut beléjük, a kipufogógázok hatására savas vegyületek keletkeznek bennük, és oxidálódhatnak is. A fáradtolaj-begyűjtéskor a kenőolajok összekeveredhetnek, emulziókkal és növényi eredetű étkezési célú olajokkal, ami tovább nehezíti az ártalmatlanításukat, az újrahasznosíthatóságukat.

Tuti menü