Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motorolaj Gyártók képes leírás - Motorolaj.tlap.hu
részletek »

Motorolaj Gyártók - Motorolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motorolaj.tlap.hu » Motorolaj Gyártók
Keresés
Találatok száma - 12 db
A Shell Magyarországon

A Shell Magyarországon

A SHELL csoport célja, hogy hatékonyan, felelősségteljesen és nyereségesen vegyen részt az olaj-, gáz-, vegyipar- és más kiválasztott üzletágakban, és aktívan működjön közre egyéb energiaforrások feltárásában, annak érdekében, hogy eleget tegyen ügyfelei változó igényeinek és a világ egyre növekvő energiaszükségletének.

Addinol

Addinol

1936 A németországi Saschen tartományban, a leunai nagy német vegyipari központtól néhány kilométerre, október 26-án megalakult a 'Mineralölwerk Lützkendorf' Németország egyik legnagyobb üzemanyag és kenőanyag elfállító finomító üzeme. A gyártáshoz szükséges alapanyag legnagyobb részét szintetikus eljárással (Fischer-Tropsch-féle szén-cseppfolyósításos eljárás) nyerték szénből. 1955 Az ország évi 150.000 tonnás felhasználásából, a Mineralölwerk Lützkendorf gyár által termelt 65.600 tonnával a legnagyobb kenőanyag- előállító gyár volt az NDK területén. 2002 ADDINOL minden kontinensen képviselteti magát

Agip

Agip

Az Agip a világ vezető olajtársaságai közé tartozó olasz vállalatcsoport, az Eni S.p.A. kereskedelmi márkája. Magyarországon az Agip több mint 120 modern töltőállomással és üzlettel van jelen. Ügyfeleinek az Agip technológiailag fejlett kenő- és üzemanyagokat, különleges termékeket kínál.

Motorolaj magazin hírek
Hogyan válasszuk ki a megfelelő motorolajat?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő... A megfelelő motorolaj megtalálásáig vezető út sok kérdéssel van kikövezve. A viszkozitási osztályokat sokszor tévesen hiszik a gyártói szabványoknak, a kenőanyagok különböző minőségi fokozatait keverik egymással és a motorolajokat nem megfelelően tárolják. A megfelelő kenőanyag keresésekor az autósok többségénél a legfontosabb kritérium a viszkozitási...
Fáradtolaj - Kezelés
Fáradtolaj - Kezelés A fáradtolaj megfelelő kezelése rendkívül fontos, azonban a legtöbben sajnos nem...
A motorolaj is lehet cuki
A motorolaj is lehet cuki A kenőanyaggyártók öldöklő küzdelmében az Agip a világ legismertebb...
Avia

Avia

Tudta? hogy az AVIA az egyetlen, független és önálló olajtársaságok által közösen képviselt márka, amely egész Európában jelen van hogy az AVIA a független és önálló európai kis- és középvállalkozások elsőszámú márkája hogy az AVIA a legdinamikusabban növekvő olyan európai márka, amelyet független és önálló európai olajtársaságok képviselnek Az AVIA-benzinkutak ma Európa 13 országában, Portugáliától Lengyelországig és Belgiumtól Szerbiáig megtalálhatók. Az összesen 83 tagvállalat körülbelül 2800 AVIA-színekbe öltöztetett minőségi töltőállomást üzemeltet Európa-szerte, évente körülbelül 8-9 millió tonna üzemanyagot és kenőanyagot forgalmazva.

Bizol

Bizol

A Bizol az egyik legújabb vállalat az ásványi-olaj ipar területén. A világ politikai színterén, különösképpen Európában bekövetkezett változások számos innovatív, kreatív és sikeres vállalkozást eredményeztek. Bár más cégek és csoportok százéves jubileumukat ülik mostanság és bizton állítható, hogy komoly üzleti tapasztalattal rendelkeznek, az is biztos, hogy egy kicsit már beporosodtak. Megbízhatóság, rugalmasság és szolidaritás. Ez a mi filozófiánk. Azt szeretnénk, hogy mind hazai mind pedig külföldi ügyfeleink mindig egyaránt bízzanak csapatunkban és termékeink minőségében. Garantáltan a leggyorsabban alkalmazkodunk a piac szükségleteinek változásához. Partnereink mellett állunk, mivel ők jelentik a mi jövőnket. Hosszútávú termék- és forgalmazási politikánk lehetővé teszi, hogy partnereink magabiztosan tudjanak tervezni és befektetni

Black Diamond

Black Diamond

A nemzetközi piacelemző cégek kimutatásai alapján a motorolajokra fordított éves kiadás összege nem teszi ki a gépjármű fenntartási költségének 1%-át sem! A gazdasági számítások alapján végzett elemzések egyértelműen bizonyítják, hogy az üzemanyag fogyasztásnál elérhető megtakarítás 400-szor kifizetődőbb, mint a motorolajok várárlásánál jelentkező árkülönbség .

BP

BP

A BP Magyarország Kft. vállalat keretein belül 3 üzletág tevékenysége zajlik: a BP Chemicals vegyipari alapanyagokat ad nagy felhasználóknak; a BP Air repülőgép hajtóanyagot értékesít jellemzően a BP londoni központ által kötött globális partnerek részére; a BP Lubricants pedig a magyarországi üzleti partnereit szolgálja ki kenőanyagokkal és speciális termékekkel.

Gulf

Gulf

Kiváló minőségű Gulf motorolajok, versenyolajok és kenőanyagok és Gulf Multiautó autóápolási termékek forgalmazása közvetlenül a magyarországi kizárólagos disztribútortól. Kínálatunk a személy-, haszongépjárművek, munka-, építő-, mezőgazdasági gépek, valamint az ipari alkalmazások minden területére biztosít alternatívát. Kedvező ár- értékarány, közvetlen gyártóüzemi háttérrel. Műszaki és kenéstechnikai szaktanácsadás, egyedi igények kielégítése. Veszélyes hulladékok díjmentes begyűjtése és kezelése.

IgolOil

IgolOil

53 éve, 14 kenőanyag társaság úgy döntött, egyesülnek, és létrehozzák Franciaország első, ez eddig egyetlen független kenőanyag cégét, az IGOL -t. Az IGOL France - amely az eredeti név tulajdonosa - felelős az IGOL kutatásainak, gyártásának, kereskedelmének, reklám tevékenységének egységesítéséért. Az IGOL több mint egy márkanév. A folyamatos kutatás, és termékfejlesztés által ez a csapat elérte, hogy mindenben megfeleljen - számunkra legfontosabb személy - az ügyfél elvárásainak. Néhány adat: + Franciaország elsőszámú független kenőanyag cége. + 8 gyártási hely. + 4 laboratórium, kutatási részleg Franciaországban. + 35.000 tonna éves kenőanyaggyártás. + 80.000.000 Euro termelési érték. + Az IGOL France 2001-ben jelent meg a Magyar piacon

Hirdetés
Meguin

Meguin

A gyártás alapját kiváló minőségű alapolajok, adalékanyagok és szintetikus komponensek képezik, melyek különböző európai finomítókból érkeznek. Korszerű szivattyú- és csővezetékrendszer segítségével jutnak el az alapolajok és speciális adalékok a 10 keverőmű egyikébe. Az adalékanyagok adagolása pontos receptúra szerint, elektronikus vezérléssel történik.

Mol

Mol

Az 1991-ben létrehozott Magyar Olaj- és Gázipari Részvénytársaság (MOL Rt.) mérföldkőnek számít a magyar kőolajipar történetében. Nemrég még csak a magyarországi olajipar átfogó szervezete volt, napjainkra azonban Közép-Európa egyik legjelentősebb multinacionális vállalatává nőtte ki magát.

Total Hungária Kft.

Total Hungária Kft.

A Total - multinacionális energiaipari vállalatként - elkötelezett az innováció mellett, és kezdeményezéseivel arra törekszik, hogy fenntartható módon kielégítse az emberiség energiaigényét. A Total világ negyedik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata, és a világ élvonalába tartozó vegyszergyártó. Több mint 130 országában működik, és közel 100.000 alkalmazottat foglalkoztat. A Total tevékenységi köre felöleli az olajipar minden fázisát, többek között a nyersolaj és a földgázkutatást és -gyártást, gázértékesítést, a kőolajtermékek szállítását, finomítását és értékesítését, valamint nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelemet is. A Total ezenkívül a vegyiparban is jelentős szerepet játszik.

Tuti menü