Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motorolaj Adalékok képes leírás - Motorolaj.tlap.hu
részletek »

Motorolaj Adalékok - Motorolaj.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: motorolaj.tlap.hu » Motorolaj Adalékok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bishops-Original

Bishops-Original

Sajnos a gépjármű tulajdonosok nagy része abban a tévhitben él, hogy az adalékokat csak a már félig-meddig leamortizálódott motoroknál ajánlott alkalmazni. Ez a tévhit azért alakult ki, mert a motorolaj adalékok első generációja a motorolaj viszkozitását megnövelő anyagokat (fémet, grafitot, teflont, stb..) tartalmaztak, melyek az elhasználódottabb gépjárműveknél azonnali,- hallható és érzékelhető hatást-, csendesebb járást, időszakosan megnövekedett teljesítményt eredményeztek. Ezek a csodaszámba menő adalékok, mint utóbb kiderült, használatuk során több kárt okoztak, mint hasznot.

Black-Diamond Adalékok

Black-Diamond Adalékok

Miért jelent megtakarítást a BLACK DIAMOND motorolaj? A nemzetközi piacelemző cégek kimutatásai alapján a motorolajokra fordított éves kiadás összege nem teszi ki a gépjármű fenntartási költségének 1%-át sem! A gazdasági számítások alapján végzett elemzések egyértelműen bizonyítják, hogy az üzemanyag fogyasztásnál elérhető megtakarítás 400-szor kifizetődőbb, mint a motorolajok várárlásánál jelentkező árkülönbség .

Fogyasztás csökkentő Adalék

Fogyasztás csökkentő Adalék

A MOTORPLUSZ egy új kenési elméletet használva, a motor belsejéből lebontja a káros lerakódásokat, és egy speciális védőréteget alkot a felületén, mely 10 szeres olajfilm vastagságnak felel meg. Ezáltal csökkenti a fém-fém súrlódást, melynek köszönhetően a motor erősebbé válik és kevésbé kopik, élettartama megkétszereződik. Mivel a motorban csökken a súrlódás, kisebb gázpedál lenyomással érhetjük el a kívánt sebességet.

Motorolaj magazin hírek
Hogyan válasszuk ki a megfelelő motorolajat?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő... A megfelelő motorolaj megtalálásáig vezető út sok kérdéssel van kikövezve. A viszkozitási osztályokat sokszor tévesen hiszik a gyártói szabványoknak, a kenőanyagok különböző minőségi fokozatait keverik egymással és a motorolajokat nem megfelelően tárolják. A megfelelő kenőanyag keresésekor az autósok többségénél a legfontosabb kritérium a viszkozitási...
Fáradtolaj - Kezelés
Fáradtolaj - Kezelés A fáradtolaj megfelelő kezelése rendkívül fontos, azonban a legtöbben sajnos nem...
A motorolaj is lehet cuki
A motorolaj is lehet cuki A kenőanyaggyártók öldöklő küzdelmében az Agip a világ legismertebb...
Multicore Kft. - AdBlue

Multicore Kft. - AdBlue

Cégünk, a Multicore Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő profilja az Adblue üzemanyag adalékanyagok forgalmazása Magyarországon piacvezetőként rendkívül széles választékban, valamint különféle benzinkúttechnikai tevékenységek ellátása, szervizhálózat üzemeltetése. Cégünk kizárólag ISO22241 szabvány szerint előírt adalékanyagokat forgalmaz. Minőségi szolgáltatást s minőségi adalékanyagot nyúltunk vásárlóinknak. Célunk, hogy mind a beruházók, üzemeltetők illetve gyártó, kivitelező, karbantartó cégek s egyéni vásárlók igényeit is maradéktalanul kiszolgáljuk. Látogassa meg weboldalunkat részletes információkért cégünkre vonatkozóan s elérhetőségeinkért!

Olajmester

Olajmester

Magunkról röviden... Cégünk, K &H Autóalkatrész Kis-és Nagykereskedelem 1990-ben alakult Tapolcán, mely profiljának, elsődleges irányvonalának az autóalkatrész kis és nagykereskedelem tekinthető. Cégünk kezdetben, mint egyéni vállalkozás töltötte be funkcióit, azonban ma már Korlátolt Felelősségű Társaság formájában, illetve autós gyorsszerviz keretében kibővült szolgáltató egységgel áll leendő és potenciális ügyfelei rendelkezésére. Cégünk jövőbeni elképzelései között szerepel a régióban fellelhető autószervízekkel, viszonteladói és végfelhasználói partnerekkel történő üzleti kapcsolat kialakítása, ápolása, fenntartása. Cégünk kétféle tevékenység együttes működtetését látja el, így autóalkatrész kis-és nagykereskedelemmel, továbbá autós gyorsszerviz üzemeltetésével állunk leendő és potenciális vásárlóink rendelkezésére. A 2004. évben felépített K &H Autós Gyorsszerviz keretében cégünk új szolgáltató egységgel bővült a már 16 éve működő kereskedelmi egységünk mellett. A kereskedelmi egységünk szolgáltató egységgel történő bővítésének elsődleges célja, törzsvásárlóink és leendő ügyfeleink gépjárművei kötelező szervizelési feladatainak ellátása, továbbá a gumiszerelés, futómű beállítás, fékbeállítás által nyújtott gyárival egyező minőség, azonban költségkímélő megoldási lehetőségek biztosítása

Profinn Kft.

Profinn Kft.

Üzemanyag kereskedelem: Jelenleg két benzinkutat üzemeltetünk, (Nyírmihálydi, Tiszaeszlár), és forgalmazunk gázolajat, benzint, illetve különböző adalékanyagokat. 500 liter fölött Szabolcs és Hajdú - Bihar megye területén kiszállítást vállalunk!

Wynn's

Wynn's

1939-ben az Amerikan Chestien Wynn kifejlesztette els˜ kémiai formuláját a `WYNN`s súrlódáscsökkentö olajadalékát. Ez volt a Wynn`s International Inc. alapköve. A cég hamarosan piacvezetövé vált a speciális kezelést nyújtó termékeivel , pótalkatrészeivel és az autóipar számára készített termékeivel. Napjainkban nemzetközi szakembergárda garantálja az els˜rangú kiszolgálást a világ minden pontján. A Wynn`s egyetlen célt tart szem elött : növelni a motorok teljesítményét és élettartalmát. Magasan képzett szakemberek dolgoznak nap mint nap azon , hogy kifejlesszenek , el˜állítsanak és értékesítsenek Wynn`s termékeket. A Wynn`s meg˜rzi a motorok csúcsformáját. A Wynn`s mérnökei minden motortipushoz megtalálják a megoldást (benzin , gáz , diesel) , külömbözö termékcsoportokat hoztak létre személyautókhoz , teherautókhoz és egyéb speciális jármˆvekhez.

Tuti menü