Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A kenőanyaggyártók öldöklő küzdelmében az Agip a világ legismertebb cicájával próbál némi előnyre szert tenni. - Motorolaj magazin
részletek »

A motorolaj is lehet cuki

Hogy tudd! A belsőégésű motorok vére a motorolaj. Mit kell tudnod a motorolajról? Hogyan készül? Mennyire káros a fáradt olaj? Melyek a nagy olajtársaságok? Itt, a Motorolaj Tuti Magazin oldalon mindenre megtalálod a választ. Hírek, cikkek, tesztek.
Motorolaj magazin
Itt vagy: Motorolaj magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A motorolaj is lehet cuki
A motorolaj is lehet cuki
Hello Kitty már olajos dobozról is miákol
A kenőanyaggyártók öldöklő küzdelmében az Agip a világ legismertebb cicájával próbál némi előnyre szert tenni.
Hello Kitty vírus módra fertőz meg mindent.

Találkoztunk vele mobiltelefontól bögrén keresztül a Toyota tuningcégének logójáig szinte mindenütt, de az még így is meglepetésként hatott, hogy egy olajos dobozról miákol vissza.

A termék persze ott bukkant fel, ahol a macskafigura kultusza a legerősebb: az Agip Japánban dobja piacra az 5W-30-as Hello Kitty olajat, amelyet elsősorban kompakt modellekbe ajánlanak. Egy-egy doboz ára 2980 jen, azaz átszámítva 7350 forint, ami a 3 literes dobozt nézve nem is tűnik különösebben drágának.


A fehér cicafigura lényegében önálló termék: a japán Sanrio vállalat az 1970-es évek közepe óta gyakorlatilag a Hello Kitty és más hasonló figurák jogainak eladásából él, meglepő sikerrel. Eredetileg üdvözlőlapokon, ruházati termékeken és ajándéktárgyakon bukkant fel, de ma már alig akad olyan terméktípus, amelyből ne készült volna legalább néhány kismacskával díszített modell.

Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Hello Kitty, motorolaj, agip
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-04-18 18:52:44
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü